Levering og retur


Minimumsfrakten er kr 199,-. Frakten finner du ut ved å taste inn ditt postnummer.

Fraktmåte avhenger av størrelsen på varen. Småting sendes med Posten mens større forsendelser går med varebil/trailer. Når varer leveres til deg leveres det så nærme døren traileren/varebilen kommer på gateplan. Det er VIKTIG at det er plass til trailer på lossestedet og at det kan dras ut jekketralle på hardt underlag (ikke sand eller singel). Hvis ikke må du betale ekstra for liten bil. Når sjåføren har tatt varen ut av bilen er det kundens ansvar å bære det videre. Hvis du ikke er tilgjengelig til å motta varen og transportør må snu, for deretter å levere en annen dag tilkommer frakt på nytt. Du er ansvarlig for å være tilgjengelig på telefonen når transportøren ringer. Solfanger.no kan aldri garantere for leveringstid. Transportøren ringer når varen er losset på bil og er på vei ut. 

I noen tilfeller vil det være mest praktisk å sende varene direkte fra fabrikk til kunde. Dette gjelder først og fremst de største varmelagrene, men også komplette pakker fra samme produsent kan bli sendt direkte. Vi vil da koordinere fabrikk og fraktselskap. Fraktselskap tar normalt kontakt direkte med kunde før utkjøring finner sted.  Alle henvendelser om status på leveransen skal rettes til oss. Ved kjøp av varer i hele containere vil vil alltid sende på billigste måte enten over land eller med båt.

Leveringstid

Det er ikke praktisk mulig for oss å ha alle varer på lager i tilstrekkelig mengde til enhver tid. Det kan derfor være lurt å ta kontakt før du bestiller hvis du er nødt til å ha varen til en gitt dato. Varer til større prosjekter bør bestilles i god tid. 

Betaling

Betaling skjer ved forskudd direkte til vår bank-konto eller via PayPal. PayPal kan kobles opp mot ditt betalingskort og sikrer at tredjepart ikke får tilgang til dine data. Beløpet trekkes når vi sender varen fra vårt lager.

Retur

Retur må skje innen 3 uker og være godkjent av Solfanger.no. Angrefristen er 14 dager. Du kan laste ned standard angrerettskjema fra linken under.

Klikk her for å laste ned angrerettskjema

Positive SSL on a transparent background BringPosten PayPal Acceptance Mark Medlem Ver
IP-addressen din er: 3.231.217.107
Kopirett © 2023 Skjølberg energiteknikk
Drevet av netthandelsløsningen Zen Cart med norsk oversettelse